juridisch nieuws
Meester Carl Ockerman heeft na een carrière van 35 jaar in het notariaat besloten zijn ambt van notaris neer te leggen.  Meester Tim Carnewal, reeds geassocieerd notaris bij Berquin Notarissen sinds februari 2013,  is hem opgevolgd als notaris-titularis.

lees meer

Blijf op de hoogte
Berquin Notarissen volgt voor u de actualiteit op de voet. We houden u op de hoogte via een nieuwsbrief. Voer uw gegevens in om te registreren:
Email
Taal  
 
 

Cliëntengedeelte
log hier inBerquin Notarissen
Bent u op zoek naar een notaris die u advies kan geven als u een huis koopt of verkoopt, een vennootschap opricht of gaat samenwonen of trouwen? Berquin Notarissen geeft u raad en informeert u als onafhankelijke deskundige. Met 6 geassocieerde notarissen en 57 medewerkers zijn wij één van de grootste notariskantoren van het land. Jaarlijks worden in ons kantoor in Brussel meer dan 5.000 akten verleden.

Rol van de notaris
Als onafhankelijke openbare ambtenaar zorgen we ervoor dat afspraken rechtsgeldig vastliggen en informeren we alle partijen over de gevolgen van akten die ze ondertekenen. In een wereld die steeds complexer wordt, fungeert de notaris als vertrouwenspersoon en adviseur. U kunt bij ons terecht voor een antwoord op al uw vragen over vastgoedrecht, vennootschapsrecht en familierecht.

web site by moose web design